Laden Evenementen

Lof magazine

Top 50 Women in Sustainable Finance

Live Event

Op woensdagavond 23 november a.s. organiseren we het eerste live evenement voor de Top 50 Vrouwen in Sustainable Finance.

In maart is de tweede Top 50 Vrouwen in Sustainable Finance gepubliceerd in de speciale editie van Lof magazine: Van Winst naar Waarde. Eindelijk brengt Lof een aantal van deze vrouwen samen. We zijn te gast op de mooie duurzame locatie Edge West van APG. Tijdens deze besloten avond zal oprichtster van Lof Jolanda Holwerda een gesprek voeren met Annette Mosman. Annette is CEO van APG én Topvrouw van het jaar 2022.

Verder zullen diverse Top 50 vrouwen hun verhaal delen aan de hand van een Pecha Kucha.

Lees hier online het Lof Magazine Van Winst naar Waarde met daarin de gehele Top 50.

In 2021 publiceerden initiatiefnemers Nicolette Loonen (founding partner TOSCA en oprichter WIFS) en Sylvia van Waveren (director Active Ownership, Robeco) de lijst voor het eerst op 8 maart, nationale vrouwendag. Dit was een daverend succes. In 2022 volgde deze speciale uitgave van Lof magazine. Voor het eerst in Nederland zetten we de spotlight op de relatie tussen vrouwelijk leiderschap en duurzaamheid in de financiële sector. Het is een magazine geworden vol interessante interviews, portretten van experts, tips en tricks voor duurzaam ondernemen en meer rondom het thema ‘Women in Sustainable Finance’.

Over Lof: In 2007 is Lof opgericht om vrouwelijk talent in de spotlight te zetten en vrouwen meer bewust te maken van hun eigen authentieke kracht. Door storytelling met als thema: ‘Zij kan het dus ik kan het ook’ maken we de kracht van vrouwen zichtbaar om zo andere vrouwen te inspireren ook hun ambities waar te maken in werk, gezin én maatschappij.

Op onze site en Linkedin doen we verslag van het event.