Bestuurslid Community Stichting Lof

Over Lof

In 2007 is Stichting Lof opgericht als (online) platform en met een magazine om vrouwelijk toptalent in de spotlight te zetten. En om vrouwen meer bewust te maken van hun eigen authentieke kracht. Door storytelling en mentoring maken we de kracht van vrouwen zichtbaar om zo andere vrouwen te inspireren ook hun ambities waar te maken in werk, gezin én maatschappij. Nu, in en voor de volgende generaties.

 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt vandaag de dag nog steeds, dat het carrièrepad van vrouwen er vaak anders uitziet dan dat van mannen. Het hebben van een rolmodel helpt vrouwen om hun ambities waar te maken.

 

Met onze nieuwe campagne “Zij kan het, dus ik kan het ook” willen we onze doelstelling de komende jaren extra kracht bijzetten én uitstralen.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiast bestuurslid die op vrijwillige basis een belangrijke rol wil vervullen binnen het bestuur van de Stichting op het gebied van vinden & binden van (nieuwe) leden.

 

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden?

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden?

Een afwisselende rol binnen een dynamische stichting. In deze rol draag je bij aan de doelstellingen van de Stichting en biedt dit een uitgelezen mogelijkheid om ook je eigen netwerk verder uit te breiden.

 

Contactpersoon

Heb je interesse of vragen over deze rol dan kun je contact opnemen met Femke Roze (femkeroze@hotmail.com), Coby-Wilma van Essen (Coby.van.Essen@jmsadvies.nl) en Susan van Eck (susan_van_eck@hotmail.com).

 

Over ons

Stichting Lof organiseert samen met leden van het Genootschap, de volgende activiteiten:

 

Het Lof-bestuur geeft richting aan de stichting en bestaat uit: