Rolmodellen in de spotlight

Sonja & Britt

De Leave a Legacy editie van het Lof magazine stond vol met inspirerende portretten van topvrouwen. We hebben ontzettend veel mooie reacties gehad op de vraag ‘Wie vind jij een ‘next generation’ rolmodel?’ In het magazine was beperkt plek voor deze reacties, vandaar dat we deze prachtige verhalen graag via deze weg delen. Iedere maand zetten we een tweetal koppels in de (online) spotlight. Volg ons ook op onze socialmedia-accounts om op de hoogte te blijven!

Sonja Kok (Eigenaar soul:made) nomineerde Britt van Gils (Eigenaar Klipoorbellen.nl & Like🤍Bobby)

“Britt is een next generation rolmodel vanwege haar authenticiteit, deze is net zo natuurlijk als haar daadkracht en eigenheid. Ze maakt haar ambities waar door met regelmaat te spiegelen en haar hart als uitgangspunt te nemen. Hoe moeilijk soms ook.

Ik herken mezelf zeker in haar. Als je je hart volgt, dan volgt de rest vanzelf en is diversiteit een feit.

Loslaten van vandaag, je dromen achterna, dat is wat ik zie als waardvol nalatenschap als het gaat om een verbeterde positie voor vrouwen. Kan niet bestaat dan ook niet. Vooroordelen veranderen begint bij jezelf: open de wereld instappen en na elke drempel net wat hoger springen. Op elke leiderschapspositie werkt dat positief uit, is in ieder geval mijn eigen ervaring.”

Britt over haar nominatie
“Ik vind het geweldig dat ik genomineerd ben als rolmodel in vrouwelijk leiderschap! Ik vind het een enorme eer en een megamooi compliment dat mijn moeder mij heeft genomineerd. Zij is mijn grote voorbeeld en als je voorbeeld jou een rolmodel noemt, is dat natuurlijk iets heel speciaals!

In mijn ogen is vrouwelijk leiderschap een vrouw die compleet zichzelf is en in haar eigen kracht en kunnen opereert. Iemand die vol zelfvertrouwen en professionaliteit het werkveld betreedt. Ik probeer dan ook ten alle tijden mijzelf zo te positioneren en vanuit deze optiek te handelen. Uiteraard gaat dit niet altijd voor de volle honderd procent, maar dit is wel mijn ultieme doel op professioneel gebied.

In mijn leven draait alles om het volgen van mijn hart en mezelf ontwikkelen en continu blijven groeien. Ik ben van mening dat dit enorm belangrijk is voor iedereen en zeker voor de vrouwelijke leider. Zo ben ik altijd mijn dromen achterna gegaan. Ik ben volledig uit eigen keuze zonder al mijn vrienden naar het gymnasium gegaan, ik ben alleen naar Spanje gegaan om Spaans te leren, ik heb tijdens mijn werk een parttime universitaire masteropleiding gevolgd en met succes afgerond, ik heb een hoop werkervaring opgedaan en uiteindelijk gestopt met mijn vaste, veilige baan om mijn eigen bedrijf op te richten. Met succes! Ik run nu twee goedlopende webshops, Klipoorbellen.nl (oorbellen zonder piercing) en Like🤍Bobby (kinder(kamer)accessoires), terwijl ik ook trotse moeder ben van een 9 maanden oud meisje!”

“Britt is een next generation rolmodel vanwege haar authenticiteit, deze is net zo natuurlijk als haar daadkracht en eigenheid. Ze maakt haar ambities waar door met regelmaat te spiegelen en haar hart als uitgangspunt te nemen. Hoe moeilijk soms ook.

Ik herken mezelf zeker in haar. Als je je hart volgt, dan volgt de rest vanzelf en is diversiteit een feit.

Loslaten van vandaag, je dromen achterna, dat is wat ik zie als waardvol nalatenschap als het gaat om een verbeterde positie voor vrouwen. Kan niet bestaat dan ook niet. Vooroordelen veranderen begint bij jezelf: open de wereld instappen en na elke drempel net wat hoger springen. Op elke leiderschapspositie werkt dat positief uit, is in ieder geval mijn eigen ervaring.”

Britt over haar nominatie
“Ik vind het geweldig dat ik genomineerd ben als rolmodel in vrouwelijk leiderschap! Ik vind het een enorme eer en een megamooi compliment dat mijn moeder mij heeft genomineerd. Zij is mijn grote voorbeeld en als je voorbeeld jou een rolmodel noemt, is dat natuurlijk iets heel speciaals!

In mijn ogen is vrouwelijk leiderschap een vrouw die compleet zichzelf is en in haar eigen kracht en kunnen opereert. Iemand die vol zelfvertrouwen en professionaliteit het werkveld betreedt. Ik probeer dan ook ten alle tijden mijzelf zo te positioneren en vanuit deze optiek te handelen. Uiteraard gaat dit niet altijd voor de volle honderd procent, maar dit is wel mijn ultieme doel op professioneel gebied.

In mijn leven draait alles om het volgen van mijn hart en mezelf ontwikkelen en continu blijven groeien. Ik ben van mening dat dit enorm belangrijk is voor iedereen en zeker voor de vrouwelijke leider. Zo ben ik altijd mijn dromen achterna gegaan. Ik ben volledig uit eigen keuze zonder al mijn vrienden naar het gymnasium gegaan, ik ben alleen naar Spanje gegaan om Spaans te leren, ik heb tijdens mijn werk een parttime universitaire masteropleiding gevolgd en met succes afgerond, ik heb een hoop werkervaring opgedaan en uiteindelijk gestopt met mijn vaste, veilige baan om mijn eigen bedrijf op te richten. Met succes! Ik run nu twee goedlopende webshops, Klipoorbellen.nl (oorbellen zonder piercing) en Like🤍Bobby (kinder(kamer)accessoires), terwijl ik ook trotse moeder ben van een 9 maanden oud meisje!”