Met trots lanceren we onze nieuwe website Lofvoorjou.nl en onze nieuwe bestuursleden.

Lof voor Vrouwen met Ambitie
De Stichting Lof heeft 3 nieuwe bestuursleden: Caroline Bruins, Monique van Lijsel en Ingeborg van der Giesen. Samen met Tina Bergsma, Femke Roze en Jolanda Holwerda vormen we het bestuur. Samen werken we aan de missie van Lof, het platform voor Vrouwen met Ambities. Door storytelling en events met als thema: ‘Zij kan het dus ik kan het ook’ maken we de kracht van vrouwen zichtbaar. We hopen om zo veel vrouwen te inspireren ook hun ambities waar te maken. Met deze nieuwe website gaat dit zeker lukken.

Met het nieuwe bestuur willen we meer events gaan organiseren dan de afgelopen periode mogelijk was. Op onze website gaan we veel vaker mooie inspirerende verhalen vertellen. Voor ons Match & Mentor programma worden we tijdens het verlof van Femke bijgestaan door Marlon van Lier.

De mooie frisse nieuwe website is gemaakt door Dineke van Dijk. Met haar ervaring als grafisch vormgever en website bouwer en de hulp van onze vaste magazine vormgeefster Caroline Meijers zijn we weer klaar voor de toekomst.

Wil je op de hoogte blijven van Lof?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de contactpagina of volg ons op LinkedIn en Instagram.

Over Lof
De Stichting Lof heeft als doelstelling door middel van storytelling, webinars en events vrouwen te inspireren hun ambities waar te maken in werk, gezin en maatschappij. Sinds de start van Lof Magazine in 2007 heeft Lof samen met overheid en bedrijfsleven gewerkt aan het realiseren van een cultuurverandering in Nederland. Een cultuurverandering waarbij vrouwelijk talent meer zichtbaar wordt en waar de doorstroom van vrouwen wordt bevorderd. Lof is inmiddels uitgegroeid van een blad met een missie tot de Lof Academy voor vrouwelijk leiderschap én de Stichting Lof. Ook brengen we nog jaarlijks een thema nummer uit van Lof Magazine. Lof geeft vrouwelijk talent meer zichtbaarheid door middel van beeldvorming en storytelling. Daarnaast bieden we de Match & Mentor service en leiderschap trainingen.  Tweemaal per jaar organiseren we events.