Vier de  Lente met Lof en meld je aan voor de Match & Mentor service

Veel vrouwen zijn in verschillende fasen van hun carrière op zoek naar een rolmodel en inspiratie. Er is een sterke behoefte om te spiegelen en te kunnen sparren, om zo de juiste stappen in hun carrière te kunnen maken. Valentijnsdag is de uitgelezen dag om jezelf Lof en Liefde te gunnen door jezelf een Match & Mentor service cadeau te geven

Meld je aan via de website van Lof https://lofvoorjou.nl/match-en-mentor/

Voor wie?

Elke ambitieuze vrouw die behoefte heeft aan een mentor, ongeacht de fase van haar carrière.

Hoe werkt het?

Vanuit Lof maken we de match met een topvrouw die perfect aansluit op het profiel en de wensen van de mentee. De mentor en mentee zullen elkaar minstens drie keer spreken gedurende een periode van zes maanden. De mentoren hebben een breed en waardevol netwerk wat eventueel na de gesprekken kan worden ingezet om de mentee verder te helpen.

Wat omvat het programma?

  • Een kennismakingsgesprek om de behoeften te definiëren
  • Minimaal drie mentoringsessies
  • Een match met een mentor die tot de top van Nederland behoort
  • Een online evaluatie

Wat is de investering?

Wij rekenen € 155,- per match voor particuliere mentees.

Met deze bijdrage wordt de missie van Lof mogelijk gemaakt. Wij kunnen hiermee door middel van storytelling en het online platform vrouwelijk talent in de spotlight blijven zetten.

Zelf Mentor worden? Spreekt onze service je aan? En wil je je aanmelden om opgenomen te worden in onze pool van mentoren? Stuur dan een mail aan info@lofvoorjou.nl en dan nemen we contact met je op.