22 juni 2023 Lof Live event @ Oceans Haarlem

Als Lof volgen we al jaren de Sustainable Development Goals (SDGs). De veranderdoelen die de UN heeft opgesteld liggen ons na aan het hart. Juist omdat vrouwen zo’n belangrijke rol hebben in ze mee te helpen realiseren. Vrouwen hebben vaak een intrinsieke ambitie om de wereld beter te maken en zijn minder gedreven door macht, status en beloning.
Als bestuur zetten we ons in het bijzonder voor SDG 5 en SDG 10.
Zo brachten we vorig jaar een speciale editie van Lof uit over vrouwen die zich inzetten om de financiele sector duurzamer te maken.
Dit jaar zetten we dat thema door. We kijken niet alleen naar de financiële sector maar naar alle vrouwen die een duurzame missie hebben. En gelukkig kan dat nu weer met een live Lof event!
We zijn dan ook super blij en trots dat we op dit event twee bijzondere sprekers hebben. Het thema van ons event is: Ontdek je duurzame missie.

Wouter Scheepens

Founding partner van Steward Redqueen, interim-directeur-bestuurder MVONederland én mede-auteur van het boek: “Bloed, zweet maar samen” komt spreken over zijn visie op duurzaam leiderschap.

“Als ik onzeker ben over iets dat ik niet weet, dan doe ik daar iets aan” is iets wat ons tweede spreekster zei.

Viriginia Yanquilevich

CEO van Dopper neemt je mee aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden in de missie van Dopper en die van haarzelf. Haar levensverhaal is heel bijzonder. Als kind in Argentinië was zij al geraakt door de armoede om haar heen en zette zij zich in het bijzonder in voor schoon drinkwater voor mensen die in de ‘favelas”.  Sinds 2017 is zij CEO van Dopper nadat ze zelf door een coach uitgedaagd was om na te denken over wat ze echt wilde bereiken in haar leven.

Ik vind dat een heel inspirerend verhaal!! Welke wens had jij als kind? En wat wil jij echt bereiken in jouw leven? Wat is jouw (duurzame) missie. Laar je inspireren op het komende Lof live event. En krijg jouw missie helder.
En denk daarbij aan de quote van Joseph Campbell: vraag jezelf niet af wat de wereld jou te bieden heeft maar wat jij de wereld te bieden hebt!

Het aantal plaatsen is beperkt dus weer er snel bij!
We zien je graag op 22 juni!

Na de workshop ‘Ontdek je duurzame missie’ hebben we een aantal tafels gereserveerd voor een 3 gangen diner bij Mama Gaia.

Dit diner is optioneel en op eigen kosten. Wel willen we graag vóór 5 juni weten of je hier bij aanwezig wilt zijn.

Kosten deelname event & workshop € 35,00 – Koop hier je event ticket!

Kosten Mama Gaia diner € 40,00 per persoon exclusief drankjes-te betalen op de avond zelf. Koop hier je event ticket en reserveer een plek aan tafel!