Wat is dat toch met vrouwen? Waarom twijfelen we aan alles: of we het wel kunnen, of we het wel kunnen combineren, of onze ambities wel kloppen? En waarom durven we onszelf zo weinig in de schijnwerpers te zetten? Bescheidenheid siert de mens, maar het brengt vrouwen niet verder. En de wereld ook niet, want die snakt naar meer vrouwelijke kracht en vrouwelijk perspectief. Dus: niet miepen!

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda zetten in Niet miepen de feiten over vrouwelijk leiderschap op een rij. Ze onderzochten de mechanismen die aan succes en falen ten grondslag liggen. Ze putten rijkelijk uit hun eigen ervaring, gelardeerd met humor en een flinke portie zelfspot (zouden het toch weer die hormonen zijn?). Ze gaan met concrete voorbeelden aan de slag, om te laten zien dat er in jezelf en in de buitenwereld nog heel wat te winnen valt. Het helpt niet om te miepen, we moeten in beweging komen.

Hoog tijd dus voor vrouwen om hun stem nog meer te laten horen en hun rechtmatige plek op het (wereld)toneel in te nemen, op geheel eigen wijze en met sisterhood. Want als je elkaar lift, heb je geen botox nodig!


Boek Niet miepen van Leoni Jansen Jolanda Holwerda


Bestel het boek Niet miepen direct

Leoni Jansen is zangeres en regisseur en ze geeft trainingen in het bedrijfsleven en de politiek. Ze schreef in 2013 het boek Geheim. Het oorlogsverhaal van mijn vader, en maakte er een theatervoorstelling van. Jolanda Holwerda is directeur van Lof Academy. Ze geeft trainingen en is in binnen- en buitenland een veelgevraagd preker over authentiek leiderschap en meervoudige ambities. Ze ontving in 2009 de Joke Smit Prijs voor haar inzet op het gebied van emancipatie. Ze schreef het boek Vanuit je hart naar succes en is expert op het gebied van vrouwelijk leiderschap.

Samen geven ze de workshop ‘Vrouwelijk leiderschap’, waar je meer over kunt lezen op nietmiepen.nl. Ook kun je daar jouw exemplaar van het boek Niet miepen bestellen.

 

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda

Niet miepen!

256 pagina’s

ISBN: 9789462971967

paperback € 18,50

Klik hier om het boek Niet miepen te bestellen.

 

 

Voor interviews, recensie-exemplaren, voorpublicatie, winactie en/of meer info:
Uitgeverij De Kring, Beethovenstraat 114A, 1077 JP Amsterdam
020 – 379 29 39 | publiciteit@uitgeverijdekring.nl
www.uitgeverijdekring.nl