Op Internationale Vrouwendag (8 maart a.s.) organiseren Het Concertgebouw, TOPFEM en Lof voor het eerst gezamenlijk een speciale live talk met als thema ‘vrouwelijk leiderschap in de culturele sector’.

Tijdens deze talk – live vanuit Het Concertgebouw – gaan Jet Bussemaker (onder andere oud-Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en commissaris bij het Concertgebouw), Gea Zantinge (zakelijk directeur bij het Concertbouw), Karsu (zangeres en pianiste) en Lonneke van Straalen (violiste en oprichter orkest Pynarello) in gesprek over hoe zij op basis van hun vrouwelijk leiderschap zo ver zijn gekomen in de culturele sector, welke obstakels zij tegenkomen, hoe zij hun invloed onder andere in crisissituaties (bijv. corona) inzetten en wat hun blik is op toekomstig vrouwelijk leiderschap. Het gesprek wordt geleid door moderators Raja Felgata en Jade van Battum.

Deze inspirerende talk zal worden gestreamd via Youtube-kanaal en Facebook-pagina van Het Concertgebouw en via https://www.concertgebouw.nl/ontdek/webinar-topvrouwen-in-de-muziek. Het is mogelijk om live vragen te stellen via de chat.

Laat je ons weten of je erbij bent via: https://forms.gle/tWXein5AzPpqh1jB7? Tot dan!