Lof update: Ga je mee op (wandel) reis?

Het is alweer enige tijd geleden dat je de laatste Lof nieuwsbrief van Jolanda hebt ontvangen.

Daarom in vogelvlucht een update.

Na de prachtige wandeltocht met 10 vrouwen onder leiding van Leoni Jansen en mijzelf in het voorjaar van 2022 naar Santiago de Compostela was het al snel zomervakantie, die al zeilend op een boot, ook alweer snel voorbij was.

Daarna volgde voor mij privé een hectische periode. Bijna 20 jaar hebben we met ons in hetzelfde huis in Haarlem gewoond. Tot mijn man en ik besloten onze oude avonturierszin weer te volgen en een oud huis te kopen in Zandvoort. Dit moest  totaal gerenoveerd worden.

Inderdaad:  zo’n verbouwing kost je bijna je relatie.  En het uitruimen van ons gezinshuis vond ik echt heel emotioneel. Makkelijk was het niet maar heel veel ritjes naar de kringloop en het grofvuil verder, zijn we geïnstalleerd in het prachtige ‘huize Froukje”.  Het is een plek waar je letterlijk op adem kunt komen en de natuur om je heen kunt voelen. Voor mij met mijn drukke bestaan een heerlijke plek om thuis te komen. En een fantastische coach- en werkplek.

Een nieuw bestuur

Ondertussen heeft het bestuur van de Stichting Lof niet stil gezeten. De 3 nieuwe bestuursleden: Caroline Bruins, Monique van Lijssel en Ingeborg van der Giesen, zijn samen met de andere leden vol enthousiasme aan de slag gegaan met het thema “Zij kan het, dus ik kan het ook”.  Na een rustige periode kun je van ons weer de nodige storytelling events verwachten en kun je bij ons terecht voor het Match en Mentor programma.

 

Een nieuwe wandelreis

Last but not least: een nieuwe wandelreis naar Santiago De Compostela staat gepland. Van 26 mei tot en met 2 juni 2023 gaan we op stap met een groep inspirerende vrouwen. Dus als je altijd al een keer naar Santiago hebt willen lopen, aarzel niet en schrijf je in. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het een Lifechanging  ervaring kan zijn, die ik iedereen gun.

Maar als je niet zo lang kunt wachten om aan de slag te gaan met jouw levens- of loopbaanvraag, wees dan welkom op mijn nieuwe coach- en wandelplek in Zandvoort.